Nattdykning, En ny favorit

Nattdykning, En ny favorit

Jag gjorde mitt första nattdyk i Egypten. Det var ett av de coolaste dyk jag gjort. När jag sedan gjorde ett till på Kreta så insåg jag att det här är det mysigaste sättet att dyka. Efter det har det blivit ett till nattdyk i Norge (kommer berätta mer om det senare) och ytterligare ett i Sverige. Det kommer garanterat att bli fler.

Det som gör det så mysigt är att man bara ser det ficklampan lyser upp.

Sen är det djurlivet, det är mer liv än på dagen och väldigt olikt djurlivet på dagen. I Norge var det t ex humrar framme. Vi fick i och för sig rädda en ur en fiskelina, men ändå.

I Sverige var det maneter överallt, de blir fluoriserande i mörkret när man lyser på dem. Hur coolt som helst.

Har du inte provat mörkerdyk så rekommenderar jag dig att boka ett. Det är en upplevelse du inte kan vara utan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *