Komplettering av utbildningar

Komplettering av utbildningar

Eftersom det börjar dra ihop sig till Divemaster så försöker jag komplettera de utbildningar jag dumt nog försummat.

Praktiskt nog hade Stockholms Dykcenter (där jag för övrigt tog mitt Nitrox-certifikat) 2 av dem på samma helg, “Deep Diving” och “Night & Limited Visibility”. Tyvärr blev dock nattdyksdyken inställda pga halv storm. Men på söndagen så var vädret bättre och vi kunde genomföra dyken.

Dyken gjordes ute vid Landsort, vilket för övrigt är ett otroligt trevligt område att dyka i om man gillar vrak och historia. Miro som driver Stockholms Dykcenter är för övrigt grymt bra på att berätta historien runt vraken vilket gör det extra intressant och roligt när man dyker. Varning för reklam :), men häng med på deras utflykter så får ni bra och intressant vrakdykning.

De två dyken avlöpte bra, förutom att jag lyckades få min SMB att fastna i min handske så det blev en lite okontrollerad uppstigning vid första dyket :).

I skrivande stund så är nattdyk för “Night & Limited Visibility”-certifikatet planerat till den 25/10. Mitt fel att det dröjt, eftersom jag är i väg på jobbresor mest hela tiden.

Nu är det bara kursen i navigering jag saknar, jag är helt värdelös på att navigera så jag måste nog ta den också. Men det får vänta till våren. Fram till dess ska jag bara mysdyka så mycket jag kan.

 

Dive # Date Time Down Dive Time (mins) Max Depth (m) Average Depth (m) Water Temp. (C) Objective -- Notes
42 2017-09-10 36 27.0 0.0 0.0 SSI deep Dive --
43 2017-09-10 33 22.0 0.0 0.0 SSI Deep Dive -- Lyckades med SMB-skjut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *