Bedykta Dykcenter

Här tänkte jag göra en liten lista över de dykcenter jag varit ute och dykt med samt lite kontaktinformation.

Dykhuset – Stockholm, Sverige

Mitt “hemdykcenter”. Det var första dykcentret jag kom i kontakt med när jag började dyka igen efter mitt uppehåll. Ett av 2 dykcenter i Stockholm som tillhör SSI. Alltid lika trevliga att utbilda sig hos och dyka med.

http://www.dykhuset.se/

Stockholms Dykcenter – Stockholm, Sverige

Det här är det andra dykcentret i Stockholm som tillhör SSI. De har egen båt och kör bra vrakdyk runt Nynäshamn. Miro kör båt som en kung :).

http://stockholmsdykcenter.se/

Dive Team – Lysekil, Sverige

Det här är ett PADI-dykcenter som ligger på västkusten. Mycket bra och trevlig personal, sedan har de även utbildningen “Zombie Apocalypse Diver” en gång om året. Mycket klart dykvatten när dykcentret också.

http://diveteam.se/

Aussie Divers – Phuket, Thailand

Gjorde 4 dyk med Aussie Divers i Thailand. Första hade jag egen dykinstruktör som buddy och andra gången en divemaster elev. Allt bra ordnat med hotellpick-up och allt.

https://www.aussiediversphuket.com/

Evelin Divers – Chania, Kreta

Vill man dyka i grotta och titta på mammutfosil utanför Chania så är det är ett bra dykcenter. Trevlig personal och bra arrangerat.

https://www.evelindivers.com

Scuba Cancun – Cancun, Mexiko

Mitt “första” dyk efter mitt uppehåll gjorda jag här. Litet ställe på hotellgatan i Cancun. Jättebra dykledare som också kom med bra feedback efter dyken.

http://scubacancun.com.mx/

Phocea – Playa del Carmen, Mexiko

Jag råkade gå fel när jag var i Playa del Carmen och hamnade på det här dykcentret istället för det bredvid. Det är ett franskt dykcenter så bli inte chockad när du inser att du är den enda engelsktalande :). De var hur som helst otroligt bra. Rekommenderas varmt.

http://phocea-mexico.com/

Dolphin Dive – Alanya, Turkiet

Det kanske inte är roligaste dykplatserna runt borgen i Alanya, men de här paret som driver Dolphin Dive kan göra allt roligt. Riktigt bra ordnat samt väldigt trevligt och lättsamt.

http://www.dolphin-dive.com/

Butterfly Divers – Tucepi, Kroatien

Litet dykcenter utanför i Tucepi nära Makarska. Lite trött personal kanske, men helt ok dykcenter.

http://www.butterfly-diving.hr/

Port Ghalib Divers – Port Ghalib, Egypten

Ett litet dykcenter inne i “stan”, blev indragen dit av försäljare och bestämde mig för att dyka med dom trots det. Väldigt bra dyk och utflykt. De har även ett eget husrev med ordentligt djup precis nedanför. Så blir ni inryckta, ge dom ett försök.

Tyvärr ingen egen hemsida så länkar till Tripadvisor.

https://www.tripadvisor.se/Attraction_Review-g311425-d11443859-Reviews-Port_Ghalib_Divers-Marsa_Alam_Red_Sea_and_Sinai.html